Basis Veiligheid

Basis Veiligheidstraining

In navolging op de KNSA certificeringeisen moeten alle nieuwe leden een basis veiligheidstraining volgen, voordat ze zich met een wapen zelfstandig naar de schietbaan en schietpunt mogen begeven.

Deze basis veiligheidstraining wordt gegeven en afgetekend door onze KNSA gecertificeerde trainers.

De training voor aspirant jeugdleden van 12 tot 16 jaar wordt gegeven tijdens de Jeugdtraining.

De training voor aspirant leden van 16 jaar een ouder wordt, al naargelang het aantal nieuwe leden, gegeven in overleg met de trainer.

Natuurlijk zijn de aspirant leden ook zelf verantwoordelijk voor het volgen van deze training en dienen zo snel mogelijk een afspraak met boven genoemde trainers te maken.

NIEUWSFLITS

Vrij schieten / trainen

Vrijdag 19 oktober
vanaf 19:30 - 23:00uur

Jeugd training

Zaterdag 20 oktober
vanaf 15:00 - 18:00uur

Vrij schieten / trainen

Zaterdag 20 oktober
vanaf 18:00 - 22:00uur

Veiligheid op de Baan

In verband met diverse incidenten heeft het betuur besloten het dragen van een veiligheidsbril op de baan bij het schieten van "Zwartkruitwapens" verplicht te stellen. Dit natuurlijk in uw eigen belang!

Barteam zoekt nog steeds hulp!!

De bar is er voor ons!

Maar dat gaat alleen door ons!
Dus Help!

Lees hier verder